Menü

Generálkivitelezés


 

A 25 éves Grabarics Építőipari Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. Mintegy 200 fős, összeszokott, állandó létszámú, magasan képzett csapatunkkal elsősorban generálkivitelezési feladatokat látunk el. Cégcsoportunkat – köszönhetően az elmúlt évtizedek dinamikus fejlődésének – a hazai építőipar meghatározó vállalatai között tartják számon. Bel- és külföldi referenciáink méltó módon mutatják be tudásunkat, képességeinket, kapacitásainkat. Az 1993-as alapítás óta több mint 200 épület generálkivitelezői voltunk: logisztikai központok, köz- és lakóépületek, irodaházak, kereskedelmi és bevásárlóközpontok, hotelek, és más szállás jellegű építmények, és elégedett megrendelők jelzik utunkat.

 

Bár székhelyünk Budapest, igazi otthonunk és legnagyobb bázisunk a korszerű dunaújvárosi központ, ahol közel 2000 négyzetméteres acélszerkezet-gyártó csarnokunk is működik. 2017 márciusában az ország észak-keleti csücskében, Hevesben is megjelentünk, ahol megnyitottuk vasbeton-előregyártó üzemünket. Hazánk határain átlépve, külföldön is megvetettük a lábunkat. Németország azon tartományaiban, ahol minőségi munkánkkal letettük a névjegyünket, a Grabarics Építőipari Vállalatcsoport egyre ismertebb, és elismertebb, de emellett vállaltunk feladatokat az osztrák építőipari piacon is.

 

Sikereink elsősorban munkatársaink érdemei, de komoly szerepe van benne gyártóüzemeink együttműködésének, korszerű eszközparkunknak, vállalatirányítási rendszerünknek is. Mindezeknek köszönhetően akár párhuzamosan több, egyenként is milliárdos nagyságrendű projekten tudunk dolgozni.

 

Építőipari tevékenységünk – széles skálán mozogva – felöleli a szakma szinte minden fontos feladatát az ajánlatkészítéstől a tervezésen, kivitelezésen át egészen a kulcsrakész átadásig, üzembe helyezésig. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk átadott épületeink garanciális ügykezelésére is, amelyet a XXI. század kihívásainak, elvárásaink megfelelően internetes, interaktív rendszerünkkel is támogatunk.