Menü

SÁEZ: új szereplő a hazai darupiaconA Grabarics Építőipari Kft. lett a spanyol SÁEZ darugyártó kizárólagos hazai disztribútora. A két cég 2018 tavaszán állapodott meg egymással, az első eszközök már munkába is álltak az országban. Vállalatunk nemcsak értékesíti a toronydarukat, de bér-daruparkot is üzemeltetünk, ami jelentős lépés a teljes ágazat eszközéhségének enyhítésében.

A nemzetközi viszonylatban jól ismert SAEZ toronydaruk eddig nem terjedtek el hazánkban, illetve nem volt a gyártónak itthon disztribútora. Eszközei 6 kontinensen vannak jelen a Mount Blanc csúcsától Fokvárosig, toronydaru-választéka pedig műszakilag 100 százalékban lefedi a hazai magasépítési igényeket.

A SÁEZ daruk kiforrottak, korszerűek, és kiemelkedően jó az ár/érték arányuk, ezért is esett a választásunk épp erre a gyártóra. A gyártónál a csúcsnélküli (flat top) futómacskás típusok magassága és gémje egyaránt elérheti a 65 métert, maximális teherbírásuk pedig a 24 tonnát. A billenőgémes (luffing-jib) típusok között szintén 65 méteres magasság és gémhossz mellett akár 36 tonnás teherbírású is van.

A bér-darupark szolgáltatásunk legnagyobb előnyei közé tartoznak,

  • hogy a bérbeadott eszköz ügyintézési, karbantartási, szervizelési, illetve adminisztriációs terheit minimalizáljuk
  • a toronydaruk bérbeadása szakértelemmel rendelkező gépkezelővel együtt történik
  • a bérlet időszakában vállaljuk továbbá az üzembe helyezés munkavédelmi előírásoknak megfelelő ügyintézését. A bérbeadott toronydaru így szakértő üzemeltetésben részesül, miközben a kivitelezés folytonossága biztosított.


Toronydaru-bérlet szolgáltatásunk iránti érdeklődés esetén, felmerülő kérdéseik megválaszolásában alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:

További információ:

VARGA ISTVÁN
előkészítő mérnök
+36 30 288 4517

varga.istvan@grabarics.hu

TOMPAI ÁGNES
logisztikai vezető
+36 30 288 4508

tompai.agnes@grabarics.hu