Menü

Ingatlanfejlesztés
 

A Grabarics Development Kft. a 25 éves generálkivitelezői gyakorlattal rendelkező Grabarics cégcsoport új tagjaként alakult 2018-ban. A Grabarics Development célja, hogy az ingatlanfejlesztés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg.

A Grabarics Kft. a 2000-es évektől ingatlanfejlesztőként is jelen van az építőipari szegmensben. Ezen a különösen összetett területen is magasra tettük a mércét. Ebben a bizalomra, jó kommunikációra, szaktudásra épülő üzletágban egyszerre sok szempontot kell szem előtt tartani, és elengedhetetlen hozzá a sokéves tapasztalat.

A jó helyszín megválasztása, a flexibilitás, az értékállóság, a fenntarthatóság és a hasznosíthatóság egyaránt nagyon fontosak a saját fejlesztésű ingatlanok terén épp úgy, mint a befektetők és a bérlők igényeinek, érdekeinek ismerete.

Az ezredforduló óta számos fejlesztést hajtottunk végre. Valamennyi projektünk esetében arra törekszünk, hogy minden részletre kiterjedő tudatos előkészítést, tervezést követően, a lehető legkiválóbb minőségű építőanyagokból, innovatív építészeti megoldásokat alkalmazva olyan idő- és értékálló, magas használati értékű, az egyedi igényeknek maximálisan megfelelő épületeket alkossunk, melyeket évtizedek múlva is büszkén vállalhatunk.

Nem csupán kínáljuk, keressük is a fejlesztési lehetőségeket! Várjuk mindazon ügyfelek jelentkezését, akik számunkra érdekes fejlesztési lehetőséget ajánlanának a figyelmünkbe, mint

  • Építési telek tulajdonosok, akik együttműködő partnert keresnek a fejlesztésükhöz
  • Elkezdett, de be nem fejezett projektlehetőségek
  • Funkcióváltásra alkalmas épületek


A Grabarics Development fejlesztés alatt álló projektjei:

Panoráma Resort Budapest, Budapest IX. kerület

Hubay Garden társasház, Budapest XV. kerület

Teamwork 2045


Kapcsolat:

E-mail:           ingatlanfejlesztes@grabarics.hu
Mobil:             + 36 30 494 7216